Telefoon: 06 473 07442

info@coolibri.nl

Korte cursus Modern / Jazz volwassenen
Modern / Jazz

Modern/Jazz is een mix van jazzdans en moderne dans. Kenmerken van Modern/Jazz zijn scherpe, dynamische en vooral ritmische bewegingen, maar ook off-beat. De scherpe jazzdansbewegingen wisselen zich op een snel tempo af met de meer losse en vloeiende moderne dans bewegingen. Samen vormen ze een afwisselend en verrassend geheel.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan verschillende danstechnieken op een gevarieerde manier. We werken aan houding, dynamische kwaliteiten, verschillende soorten verplaatsingen, kracht, flexibiliteit en natuurlijk een stukje conditie. Maar… dansplezier en ‘lekker gaan’ staat voorop! De les biedt daarom voor elk niveau en elk soort danser wat wils. Van technische oefeningen tot wat meer vrijere opdrachten, alles komt voorbij!

We bieden deze cursus aan als korte cursus. Aanmelden gaat via info@coolibri.nl. Je hoeft je niet in te schrijven en er is geen opzegtermijn. De cursus stopt na de laatste les. Bij voldoende animo starten we weer een nieuw blok op.

Het aankomende blok is van 9 januari 2023 t/m 20 februari 2023. 7 lessen voor €60, betalen via betaalverzoekje. Betaling is vooraf, geen restitutie mogelijk. Geen proeflessen mogelijk.

Modern/Jazz 

Dag: maandag

Tijd: 19.30-20.30

Tarief: wordt bepaald n.a.v. het aantal lessen

Outfit: kleding naar keuze

Docent: Alexandra Verschuuren