Telefoon: 06 473 07442

info@coolibri.nl

Modern / Jazz 12+

Modern/Jazz is een mix van jazzdans en moderne dans. Kenmerken van Modern/Jazz zijn scherpe, dynamische en vooral ritmische bewegingen, maar ook off-beat. De scherpe jazzdansbewegingen wisselen zich op een snel tempo af met de meer losse en vloeiende moderne dans bewegingen. Samen vormen ze een afwisselend en verrassend geheel.

Naast techniek is het geven  van je eigen twist aan de bewegingen in beide stijlen ook belangrijk. In de lessen wordt hier dus ook aandacht aan besteed en wisselen technische oefeningen en danscombinaties zich af met vrije dansopdrachten, om op deze manier ook de ‘eigen danser’ aan te spreken.

Dus….. Ga jij naar de middelbare school en ben je op zoek naar een lekkere les waar je op technisch vlak wordt uitgedaagd , maar ook je eigen creativiteit in kwijt kan?

Meld je dan snel aan!

Modern/Jazz 12+ 

Dag: maandag

Tijd: 18.30-19.30

Tarief: De betaling gaat in termijnen van 3 of 4 maanden. (start seizoen: Sept ’22 t/m Dec ’22, Jan ’23 t/m Maart ’23, Apr ’23 t/m Juni ’23) De betaling is vooraf. Deze factuur wordt gemaild naar het email adres dat wordt opgegeven bij de inschrijving. Termijn 4 maanden € 128, termijn 3 maanden €196. Ook is het mogelijk om voor alle 10 maanden in een keer te betalen. Een korting van 10% is dan van toepassing. Het bedrag is dan €288. Opzeggen kan in de laatste maand van een termijn (December ’22, Maart ’23, Juni ’23) . Eerder opzeggen kan ook, maar er is geen restitutie mogelijk van de termijnbetalingen. Proeflessen kunnen het gehele jaar door genomen worden. De factuur van de termijn wordt dan aangepast.

Outfit: : zwarte kleding

Docent: Alexandra Verschuuren