Telefoon: 06 473 07442

info@coolibri.nl

Modern groep 7/8

Ontdek modern!

Het uitgangspunt van deze les is dat elke beweging een dansbeweging kan zijn. We ontdekken deze dansstijl door middel van eigentijdse combinaties, improvisatie en dansante oefeningen. Alles kan en alles mag.
In de les leggen we de nadruk op: je ademhaling, centrumgevoel, coördinatie, kracht en dynamiek. Ook hebben we lol met verschillende dansspellen en het maken van je eigen choreo’s!

Moderne dans groep 7/8

Dag: maandag

Tijd: 17.00-18.00

Tarief: De betaling gaat in termijnen van 3 of 4 maanden. (start seizoen: Sept ’22 t/m Dec ’22, Jan ’23 t/m Maart ’23, Apr ’23 t/m Juni ’23) De betaling is vooraf. Deze factuur wordt gemaild naar het email adres dat wordt opgegeven bij de inschrijving. Termijn 4 maanden € 128, termijn 3 maanden €96. Ook is het mogelijk om voor alle 10 maanden in een keer te betalen. Een korting van 10% is dan van toepassing. Het bedrag is dan €288. Opzeggen kan in de laatste maand van een termijn (December ’22, Maart ’23, Juni ’23) Eerder opzeggen kan ook, maar er is geen restitutie mogelijk van de termijnbetalingen. Proeflessen kunnen het gehele jaar door genomen worden. De factuur van de termijn wordt dan aangepast.

Gezinskorting: 20% op broertjes/zusjes uit hetzelfde gezin.

Outfit: : makkelijk zittende zwarte kleding naar keuze, blote voeten of sokken

Docent: Alexandra Verschuuren

Meer info over de stijl vind je op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Moderne_dans

Kijkles: 2x per jaar

Vervolg: Modern 12+ bij Alexandra