Telefoon: 06 473 07442

info@coolibri.nl

Dansconditietraining 65+
Blijf sterk en soepel!

Het is heel erg belangrijk om op latere leeftijd lekker te blijven bewegen. Goed voor je fysiek maar zeker ook mentaal!
We maken lekker het lichaam los en proberen de spieren sterker en soepeler te maken, maar wel op een rustige en bij de leeftijd passende manier.
Via de warming up, oefeningen voor balans, versterking van het lichaam en lichaamsbewustzijn gaan we door naar bewegen door de ruimte, stretchen en een heerlijke cooling down.
In de les wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten muziek, maar in sommige gevallen doet je ademhaling genoeg.
Neem een matje of handdoek mee voor op de grond en drink na afloop een kopje koffie mee!

Dansconditietraining 65+

Dag: donderdag

Tijd: 10.30-11.30

Tarief: De betaling gaat in termijnen van 3 of 4 maanden. (start seizoen: Sept ’22 t/m Dec ’22, Jan ’23 t/m Maart ’23, Apr ’23 t/m Juni ’23) De betaling is vooraf. Deze factuur wordt gemaild naar het email adres dat wordt opgegeven bij de inschrijving. Termijn 4 maanden € 128, termijn 3 maanden €96. Ook is het mogelijk om voor alle 10 maanden in een keer te betalen. Een korting van 10% is dan van toepassing. Het bedrag is dan €288. Opzeggen kan in de laatste maand van een termijn (December ’22, Maart ’23, Juni ’23) Eerder opzeggen kan ook, maar er is geen restitutie mogelijk van de termijnbetalingen. Proeflessen kunnen het gehele jaar door genomen worden. De factuur van de termijn wordt dan aangepast.

Bij deze les bieden we ook de mogelijkheid van een strippenkaart van 12 losse lessen voor €96.

Outfit: makkelijk zittende kleding naar keuze, sport of gymschoenen voor binnen

Docent: Corien Guibal