Telefoon: 06 473 07442

info@coolibri.nl

Over Ons

Coolibri Dance

Coolibri Dance is de leukste ballet- en dansstudio van Rotterdam-Overschie.  In januari 2015 openden wij onze deuren.  Jong en oud kon beginnen met genieten van ons grote lesaanbod!

In de professionele studio word op dit moment les gegeven in peuterdans, kleuterdans, ballet, moderne dans, urban, afrikaans, bodybalance en dansconditietraining voor 65+. Ook bieden we een korte cursus dansproductie aan voor 10+, waarin het maken van dansmateriaal en het opvoeren daarvan centraal staat.

De lessen worden gegeven door Corien Guibal, (oprichter van Coolibri Dance), Christina Boekestein, Rachel de Wolff, Viola Lindner, Guendoline Hagenstein, Rosanne van Barneveld, Iley Demireger en Dayamar Hous. Allen gediplomeerd dansdocenten!

Onze missie:

Coolibri Dance staat voor het creëren van een tweede thuis. Een thuis waar je jezelf kunt zijn in een vertrouwde sfeer. De leerlingen worden gestimuleerd zich open te stellen en met respect naar elkaar te kijken en handelen.

Onze visie:

Binnen de lessen word er gestreefd naar de perfecte balans van leren, beleven en ervaren. De leerlingen worden individueel benaderd en bekeken, iedereen is uniek en heeft zijn of haar speciale kwaliteiten die gestimuleerd worden.

Om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij is een droom die is uitgekomen. We gaan er vanuit dat er voor elke leerling een geschikte les te vinden is (of gecreëerd kan worden) waarin hard gewerkt wordt en plezier voorop staat.

Kom ook langs bij onze dansschool, we ontmoeten je graag!